• KOMPANIJA OKRENUTA BUDUĆNOSTI

  Najbolja znanja i stalno usavršavanje – naša proverena preporuka za uspeh!

  Joviste-1920x800-proizvodnja-H1

Joviste - Rehau Quality - Autorizovani partner Logo

Kao autorizovani Rehau partner nudimo vrhunski kvalitet proizvoda ali i proveren proizvodni proces u skladu sa strogim profesionalnim kriterijumima kompanije REHAU. Kao da kupujete nemačku stolariju, proizvedenu u fabrici u Nemačkoj!

Joviste - IFT ROSENHEIM - Sertifikovan proizvod LogoZa kvalitet naših proizvoda garantuje sertifikat čuvenog IFT Instituta iz Rozenhajma u Nemačkoj. Sve karakteristike naših prozora i vrata su u skladu sa deklarisanim vrednostima naših partnera i dobavljača.

Joviste - CE EU usaglasenostLogoNaši proizvodi su CE sertifikovani – znak da su usaglašeni sa strogim kriterijumima za prodaju na EU tržištu. Prilika koja izdvaja našu kompaniju i našim partnerima otvara mogućnost rada na najboljem svetskom tržištu!

Vrhunska znanja ne nastaju brzo

Preuzeli smo moderna rešenja iz superiorne proizvodne tradicije nemačke kompanije REHAU – standardne PVC profile vrhunskih karakteristika kao i profile ojačane staklenim vlaknima, proizvedenim RAU-FIPRO tehnologijom koja se koristi u industriji aviona. Za vrhunsku sigurnost naših rešenja garantuje nemački proizvođač najbezbednijih okova i brava  G-U. Ugrađujemo isključivo staklo vrhunskih karakteristika globalnog lidera – kompanije GUARDIAN.

“U našoj kompaniji već više od 10 godina razvijamo moderna rešenja u oblasti PVC I AL stolarije i dodatne opreme zaštite od spoljnih uticaja. U preko 50.000 ugrađenih prozora i vrata, uložili smo znanje i rad odabranog tima stručnjaka ali i naprednu tehnologiju naših dobavljača iz celog sveta. U sva rešenja iz naše ponude ugrađeno je i naše profesiojalno uverenje da čuvamo Vaše dobro – Vaše ulaganje, mir, sigurnost.”

Naša proizvodnja je sertifikovana prema najstrožim kriterijumima kvaliteta naših partnera i dobavljača. Svaki član našeg tima je obučen za rad na najsavremenijim mašinama koje garantuju za kvalitet naših rešenja – maksimalnu uštedu energije za komforno i ekonomično stanovanje i zimi i leti, moćnu izolaciju od spoljne buke za nesmetan rad i odmor, superiornu zaštitu od obijanja za bezbednost ljudi i imovine.

Siniša Mišanović

Siniša Mišanović

Direktor

team building JOVISTE

MISIJA

Mi proizvodimo prozore i vrata, kao i svu dodatnu opremu,svih tipova po meri svakog kupca. Postaćemo pratioci moderne gradnje u delu fasada, galerija, balkona, letnjih bašti i svega ostalog što ulepšava gradjevinu.

VIZIJA

Naš cilj je da postanemo lideri u regionu na krilima naše organizacione kulture i da premašimo prihod od 100.000.000 evra do 2025.godine sa prognozom daljeg stabilnog rasta.

Vizija partnerstva

2017 - € 1.809.201
2018 - € 2.870.797
2019 - € 3.540.343
2020 - € 4.864.031
2021 - € 6.052.000

Kvalitet i profesionalizam
– osnova za ubrzani razvoj i rast kompanije

Uz naše partnere i dobavljače naučili smo da napravimo najkvalitetnije prozore i da pronađemo najbolja rešenja i za najsloženije građevinske situacije.

Tokom godina rasta smo usavršavali i naša znanja ali smo razijali i naš tim profesionalaca u proizvodnji i ugradnji. Uz najsavremeniju tehnologiju za proizvodnju i dobavljače koji su globalni lideri u branši, možemo da ponudimo proizvode sa sertifikovanim kvalitetom.

Uz sertifikat za REHAU kvalitet i sertifikat IFT instituta iz Rozenhajma, posedujemo i CE znak, neophodan za izvoz u zemlje Evropske unije.

Naša kompanija je organizovana prema međunarodnim standardima: ISO 9001, ISO 50001, ISO 45001 i ISO 14001

Joviste ISO 2020

NAŠ TIM

PODRŠKA ZAJEDNIČKOM USPEHU

Dragan Kosanović

Dragan Kosanović

Izvršni direktor
Biljana Janjić

Biljana Janjić

Rukovodilac prodaje
Gordana Mitov

Gordana Mitov

Rukovodilac tehničke službe
Miodrag Bobić

Miodrag Bobić

Rukovodilac proizvodnje
Biserka Despotov

Biserka Despotov

Rukovodilac finansijsko-administrativnog sektora

MODERNA PROIZVODNJA

STRUČNOST LIDERA U INDUSTRIJI – GARANCIJA VRHUNSKOG KVALITETA

REHAU logo 400x200Globalni lider u proizvodnji građevinskih rešenja vrhunskih karakteristika – sinonim za najkvalitetniju stolariju proverenu u najzahtevnijim projektima u preko 50 zemalja širom sveta.

G-U logo 400x200 Nemački proizvođač sa više od 100 godina iskustva u proizvodnji okova – od nadmoćne protivprovalne zaštite stambenih i poslovnih objekata do složenih rešenja za zahtevne situacije u industrijskim i javnim objektima.

Guardian Glass logo 400x200Vodeći proizvođač najkvalitetnijeg stakla za različite namene – od diskretne energetske zaštite za sve vrste prozora do stakala sa specifičnim svojstvima, za atraktivne fasade poslovnih i javnih zgrada.

Saradnja sa liderima u industriji

Joviste-Schirmer-logo-

Najmodernija tehnologija proizvodnje

Joviste-Urban-logo-

Edukovan i iskusan tim

58

RADNIKA U PROIZVODNJI

350

OTVORA U SMENI

75.000

PROIZVEDENIH OTVORA

U korak sa svetom

Joviste-Klaes-logo-

KONTROLA KVALITETA

SERTIFIKOVANA TEHNOLOGIJA I STRUČNO ZNANJE

KONTINUIRANA KONTROLA SASTAVNICA

SERTIFIKOVANA TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE

IZGRADNJA KULTURE KVALITETA

TEHNIČKA PODRŠKA

STRUČNA ZNANJA I ZA NAJZAHTEVNIJE PROJEKTE

 • Najbolja
  rešenja iz industrije!

  Uz informacionu tehnologiju kompanije KLAES – lidera u softverskim rešenjima za upravljanje proizvodnjom stolarije

  Joviste-Klaes-1
 • Moćna
  proizvodna tehnologija

  Visok kvalitet proizvoda – veoma kratki rokovi – proverena rešenja i za najzahtevnije projekte

  Joviste-proizvodnja-2
 • Edukacija
  kupaca i partnera

  U našem moderno opremljenom show room-u, možete detaljno da pogledate brojna rešenja iz ponude naših partnera-dobavljača

  Joviste-eksponati3

PROFESIONALNO PARTNERSTVO

ZAJEDNIČKOM VIZIJOM DO USPEHA NA TRŽIŠTU

PARTNERSKA PODRŠKA

Provereni saveti za uspeh na tržištu, uz kontinuiranu podršku u svim aspektima posla

KONTINUIRAN RAZVOJ

Stalno usavršavanje – uz upoznavanje sa novinama u ponudi naših partnera!

FLEKSIBILNA SARADNJA

Prilagođena podrška – uslovi saradnje koji garantuju razvoj Vašeg posla

ZAJEDNIČKA PONUDA

Saradnja na većim projektima – prilika za osvajanje novih kupaca!