• Za životni komfor
  i porodični mir

  Kvalitet koji štedi, unapređuje životni komfor vašeg porodičnog doma, donosi miran san vašoj porodici.

  Joviste za slajder_0015_REHAU-SYNEGO-AL-D1146 copy
 • Veoma
  lako održavanje

  Dugo zadržava izgled novog zahvaljujući REHAU HDF® završnoj obradi profila

  Joviste za slajder_0007_odrzavanje i udobnost-
 • Protivprovalna zaštita
  najvišeg stepena

  Atestirano konstrukciono rešenje u kombinaciji sa G-U okovom – pruža sigurnu zaštitu od nasilnog ulaza u Vaš dom!

  Joviste-za-slajder_synego-haustuer-2
 • Za miran san
  Vaše porodice!

  Naši prozori i vrata napravljeni su da izgledaju veoma lepo i služe veoma dugo, uz potpunu garanciju od 10 godina i profesionalno održavanje.

  Joviste za slajder_0000_Layer 1

Nemački kvalitet
po domaćim cenama!

STANDARD ili CLASSIC
– Kvalitet po najboljoj ceni …

Pripremili smo rešenja sa najboljim odnosom cene i kvaliteta na tržištu Srbije! Ne morate više da štedite tako što rizikujete. Fleksibilni uslovi plaćanja i najduža 10-godišnja garancija uz obezbeđen profesionalni servis – su naša briga za Vaš budžet i sigurnost Vašeg ulaganja.

Saznajte više…

ELITE – Najbolje za dom
Vaše porodice!

Za Vas i  vašu porodicu smo pripremili rešenja koja traju i čuvaju. Vrhunska toplotna izolacija i izuzetna zaštita od buke, će promeniti životni komfor Vaše kuće ili stana. Naši prozori i vrata imaju moćnu protivprovalnu zaštitu koja brine o miru i dobru Vaše porodice.

Saznajte više …

LUX – Uživajte u lepoti
i najvišem kvlaitetu!

Prilagodite izgled Vaših prozora i vrata Vašem stilu i zamisli projekta. Lepota velikih staklenih površina će oplemeniti Vaš životni prostor izdašnim svetlom tokom celog dana i cele godine. Izaberite lepo, i pokrenite svakodnevnu čaroliju svetlosti.

Saznajte više …

JOVISTE KATALOG PROIZVODA

POGLEDAJTE NAŠU PONUDU ENERGETSKI EFIKASNE STOLARIJE KAO IDEALNO REŠENJE ZA VAŠ DOM, GRAĐEVINSKI PROJEKAT, DALJU PRODAJU I UGRADNJU.

NAŠI PROIZVODI ZADOVOLJAVAJU
NAJVIŠE STANDARDE ENEGETSKE EFIKASNOSTI.
UŠTEDITE VEĆ PRILIKOM KUPOVINE!

STANDARDI KVALITETA PROVERENI U SVETU

SERTIFIKOVAN REHAU KVALITET – NEMAČKI PROIZVOD PO DOMAĆIM CENAMA

Joviste - Rehau Quality - Autorizovani partner Logo

Kao autorizovani Rehau partner nudimo vrhunski kvalitet proizvoda ali i proveren proizvodni proces u skladu sa strogim profesionalnim kriterijumima kompanije REHAU. Kao da kupujete nemačku stolariju, proizvedenu u fabrici u Nemačkoj!

KVALITETNO JE SADA I POVOLJNO

Posetite nas! Saznaćete sve o modernim rešenjima u svetu prozora i vrata. O kvalitetu koji štedi, unapređuje životni komfor vašeg porodičnog doma, koji donosi miran san vašoj porodici.

Zajedno ćemo pripremiti projekat i odrediti meru uštede toplotne energije, potrebnu zaštitu od buke, nivo protivprovalne zaštite koji vas čini spokojnim da je dobro i sigurnost vaše porodice obezbeđena.

Kvalitetno je sada povoljno. Nema potrebe da štedite prilikom izbora. Posetite nas da pronađemo najbolje rešenje po vašoj meri! Za KVALITET PO NAJBOLJOJ CENI garantuje naša moderno opremljena proizvodnja, sertifikovana prema najstrožijim standardima REHAU kvaliteta.

Saznajte više

Posetite naš salon, upoznajte mogućnosti!

NEGA I ODRŽAVANJE STOLARIJE

KAKO BI VAŠA NOVA STOLARIJA IMALA DUG ŽIVOTNI VEK, PROČITAJTE NEKOLIKO SAVETA KOJE SMO SPREMILI OKO KORIŠĆENJA I ODRŽAVANJA..