• Joviste-novosti-roletne-1920-500

Za dodatnu zaštitu i mir

Roletne danas predstavljaju integrisani sistem sa prozorima i vratima, poboljšavaju njihove performanse i imaju veliku ulogu u izolaciji i energetskoj efikasnosti.

Mogu biti spoljašnje i unutrašnje. Spoljašnje se ugrađuju na već montirane prozore, a unutrašnje su ugrađene u prozore. Roletnama je moguće upravljati pomoću traka, gurtni ili kurbli, a postoje i automatizovane roletne na motorni pogon.

Roletne imaju višestruke funkcije. Štite prostorije od spoljnih uticaja poput kiše, vetra, snega, grada. Kada su roletne spuštene, smanjuje se zagrevanje prostorija leti dok nam zimi pružaju dodatnu zaštitu od hladnoće.

U našoj ponudi imamo  ALU I PVC roletne. Svi delovi ALU roletni su od aluminijuma. Lake su i trajne, pritom veoma jednostavne za rukovanje preko automata sa trako, mini-kurblom ili elektromotorom sa daljinskim upravljanjem. PVC roletne imaju plastične lamele a okov može biti od platike, aluminijuma ili gvožđa. Zbog konstrukcionog rešenja, uz PVC roletne je moguće ugraditi i rolo komparnik u kutiji roletne, za dodatnu funkcionalnost.