• Joviste-opremanje-salona-3

Uz subvencije do
nove energetski efikasne stolarije

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović nedavno je najavila finansijsku pomoć domaćinstvima kako bi njihovi domovi bili energetski efikasniji. Plan je da uz subvencije od 25% od Uprave za energetsku efikasnost i 25% od lokalne samouprave, domaćinstva snose 50% vrednosti stolarije.

Joviste-ministarstvo-energetike-energetski-efikasna-stolarija

Primer koji je iznela bio je sledeći: “Ako neko hoće da promeni svoju stolariju na prosečnom stanu od 60 kvadrata, za šta je potrebno oko 1.500 evra, 25 procenata bi došlo iz Uprave za energetsku efikasnost bespovratno, 25 procenata bi trebalo da dođe iz jedinice lokalne samouprave, a 50 procenata od samog domaćinstva”. To, dakle, znači da je na domaćinima da obezbede 750 evra za opremanje. (Izvor: B92 )

Super povoljno i veoma brzo

Pripremili smo okvirnu ponudu na osnovu ovog primera u iznosu od 1500 evra koju ćemo vam predstaviti. Pre nego što počnemo treba napomenuti da je kao i primer, ova ponuda okvirna i da cena može varirati, jer zavisi pre svega od dimenzija prozora i vrata, vrste profila, izbora stakla i prateće opreme.

Primer smo uradili za stan sa dnevnom sobom, spavaćom sobom, kuhinjom, terasom i kupatilom. Ponuda obuhvata dva jednokrilna prozora, tri dvokrilna prozora, kao i balkonska vrata. U ponudi se pored samih prozora i vrata, nalaze i roletne kao i usluga montaže.

PROFIL

Stolarija je napravljenja od nemačkog Rehau PVC profila koji je jedan od najkvalitetnijih na evropskom tržištu. Rehau kao renomirani proizvođač za ovaj profil ima sve neophodne standarde kvaliteta i sertifikate koji potvrđuju njegove izuzetne termo, zvučne i sigurnosne koeficijente.

STAKLO

Prozori iz naše ponude sadrže niskoemisiono staklo koje ih dodatno čine energetski efikasnim, odnosno omogućavaju uštedu energije tokom hladnih zimskih dana. Za razliku od onih koje sadrže FLOT staklo, koje najčešće smanjuje cenu ponude ali ne omogućava očekivanu uštedu.

OKOV

Prozori u našoj ponudi imaju odličan G-U okov koji omogućava otvaranje na kip i klasično otvaranje.

ROLETNE

Roletne u beloj boji su sa PVC kutijom i aluminijumskim zastorom i vođicama koje će dodatno zaštititi prozor i vaš dom od hladnoće u toku zime, ali i od toplote tokom leta. Kutija se ne vidi sa spoljne strane, jer je uklopljena u unutrašnji enterijer stana.

Za detaljnije informacije o ponudama i energestki efikasnoj stolariji kontaktirajte nas putem mejla na office@joviste.rs, posetite naš sajt na www.joviste.rs ili nas pozovite na 024/530-350.