• Joviste - Dan žena popust 0

Ušteda i kvalitet za Dan žena – Joviste obeležava 8. mart!

Ovog 7 i 8. marta, kompanija Joviste se pridružuje proslavi sa posebnom ponudom za svoje cenjene kupce. Sa ponosom najavljujemo akciju koja će svima omogućiti da svoj dom učine još lepšim uz PVC i ALU stolariju uz neodoljivih 8% popusta na stolariju i dodatnu opremu.

Joviste, više od decenije predstavlja sinonim za kvalitet i pouzdanost u proizvodnji i prodaji PVC i ALU stolarije. Naš stručan tim stoji vam na raspolaganju da zajedno pronađemo najbolje rešenje za vaš dom. Bez obzira da li želite da osvežite izgled svog stana, kuće ili poslovnog prostora, naši ljubazni prodavci će vas voditi kroz proces odabira sa pažnjom i posvećenošću.

Ovo je idealna prilika da iskoristite akciju i uštedite, a istovremeno se osigurate da vaša investicija u stolariju bude dugoročna i sigurna. Bezbednost, estetika i funkcionalnost su naši glavni principi i svaki proizvod koji proizvedemo odražava našu posvećenost vrhunskom kvalitetu.

Pridružite nam se na putovanju ka stvaranju udobnih i sigurnih domova uz Joviste. Posetite nas u našem maloprodajnom objektu, na adresi Horgoški put 81b i iskoristite priliku da darujte sebi i svojim najmilijima trajno rešenje za lep i siguran dom.