• Joviste-prolece-1920x500

Prolećna akcija u Joviste

Proleće je vreme obnove i osveženja, a Joviste je tu da vam pomogne da vaš dom zablista u novom sjaju! Prolećna akcija će trajati od 8. do 12. aprila. Za vas smo pripremili posebnu ponudu kako biste mogli da ulepšate svoj dom po povoljnim cenama.

Tokom trajanja akcije, moći ćete da iskoristite 7% popusta na naš redovan asortiman PVC i ALU stolarije. Bez obzira da li želite moderne prozore koji će uneti svetlost u svaki kutak vašeg doma ili kvalitetna vrata koja će vam pružiti sigurnost i udobnost, naša raznovrsna ponuda će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Ali to nije sve! Očekuju vas dodatni popusti na naš nestandardni lager. Bez obzira na vaše specifične zahteve, sada je pravi trenutak da ostvarite dodatne uštede i stvorite dom po svojoj meri.

Ne propustite priliku da iskoristite sve pogodnosti naše Prolećne akcije u Joviste. Posetite nas od 8. do 12. aprila na adresi Horgoški put 81b, i zajedno ćemo stvoriti prostor u kojem ćete uživati godinama. Vaš dom zaslužuje samo najbolje, a mi smo tu da vam to omogućimo. Vidimo se u Joviste!