• Kompanija Joviste proslavlja svoj 16. rođendan 000

Kompanija Joviste proslavlja svoj 16. rođendan

Proslavi su prisustvovali zaposleni koji su bili ključ uspeha kompanije tokom svih ovih godina. Takođe, bili su prisutni i verni klijenti i poslovni partneri koji su zajedno sa Joviste gradili put ka uspehu.

Povodom obeležavanja rođendana, kompanija Joviste odlučila je da u nedelji od 18 do 23. septembra nagradi svoje klijente popustima od 16%!

Ovi popusti su znak zahvalnosti kompanije prema svojim dugogodišnjim klijentima i onima koji podržavaju poslovanje kompanije.

Već danas poručite za svoj dom ili poslovni prostor, prozore i vrata po specijalnim rođendanskim cenama, svakog radnog dana od 8 do 16h i subotom od 8 do 13h. Čekamo vas na adresi, Horgoški put 81b, Palić.

Svi naši proizvodi su iz proizvodnje koja je sertifikovana prema najstrožim kriterijumima kvaliteta.

Svaki član našeg tima je obučen za rad na najsavremenijim mašinama koje garantuju za kvalitet naših rešenja – maksimalnu uštedu energije za komforno i ekonomično stanovanje i zimi i leti, moćnu izolaciju od spoljne buke za nesmetan rad i odmor, superiornu zaštitu od obijanja za bezbednost ljudi i imovine.

Kompanija Joviste nastoji da u narednim godinama ostane predana svojim vrednostima i ciljevima kojima će nastaviti graditi budućnost.

Možda će vas zanimati

Joviste-prolece-1200x800
Povodom dana zaljubljenih Joviste je pripremilo neodoljivu akciju
Joviste - Završetak godine sa sjajem estradne zvezde 03
Joviste_Crni petak 1200x800
Joviste je vaš partner u stvaranju energetski efikasnog doma