• Kompanija Joviste obradovala decu zaposlenih

Kompanija „Joviste“ obradovala decu zaposlenih

Kompanija „Joviste“ i ove godine pripremila je novogodišnje paketiće za decu zaposlenih, a najmlađima je poklone uručio Deda Mraz.

– U susret novogodišnjim i božićnim praznicima odlučili smo da obradujemo mališane slatkim paketićima. Kako i dolikuje, upriličena je svečanost sa Deda Mrazom koji je svojom pojavom i kostimom oduševio decu i napravio pravu prazničnu atmosferu. Zauzvrat, mališani su odrecitovali ili otpevali pesmicu tom “večno mladom dedi” – objašnjava Siniša Mišanović, direktor kompanijeJoviste“.

Kompanija „Joviste“ vodi brigu o svojim zaposlenima, a tokom cele godine organizuju se brojne aktivnosti i zabave  poput tim bildinga, porodičnog dana, a neretko se održavaju i opuštajuće radionice. Posebna pažnja poklanja se budućim majkama.

– Sa ponosom ističemo da sve naše porodilje dobijaju puni iznos plate tokom trudničkog i porodiljskog odsustva. Mi kao društveno odgovorna kompanija pružamo podršku roditeljima u podizanju potomstva. Deca su naša budućnost i zaslužuju da im se poklanja posebna pažnja – navodi Mišanović. – Cilj nam je da mlađim generacijama ostavimo Planetu u boljem stanju od onog u kakvom je ostavljena nama. Svakodnevno kroz mala dela polako, ali sigurno idemo ka tom cilju.

Možda će vas zanimati

Joviste-prolece-1200x800
Povodom dana zaljubljenih Joviste je pripremilo neodoljivu akciju
Joviste - Završetak godine sa sjajem estradne zvezde 03
Joviste_Crni petak 1200x800
Joviste je vaš partner u stvaranju energetski efikasnog doma