• Kompanija Joviste i ove godine pripremila je novogodišnje paketiće za decu zaposlenih 00

Kompanija Joviste i ove godine pripremila je novogodišnje paketiće za decu zaposlenih

– U susret novogodišnjim i božićnim praznicima odlučili smo da obradujemo mališane. Kako i dolikuje, upriličena je svečanost sa Deda Mrazom koji je svojom pojavom i kostimom uz pomoć svog Vilenjaka oduševio decu. Zauzvrat, najmlađi su mu otpevali pesmicu.” – objašnjava Siniša Mišanovićdirektor kompanije „Joviste“.

Kompanija „Joviste“ vodi brigu o svojim zaposlenima, tokom cele godine organizuju se brojne aktivnosti, radionice i zabave poput tim bildinga, porodičnog dana, proslava na kraju godine i sl. Prema zaposlenima se na ovaj način iskazuje zahvalnost za sjajan posao koji rade. Posebna pažnja poklanja se budućim majkama.

– Sa ponosom ističemo da sve naše porodilje dobijaju puni iznos plate tokom trudničkog i porodiljskog odsustva. Joviste kao društveno odgovorna kompanija pruža podršku roditeljima u podizanju potomstva. Deca su naša budućnost i zaslužuju da im se poklanja posebna pažnja. – navodi Mišanović. – Cilj nam je da mlađim generacijama ostavimo Planetu u boljem stanju od onog u kakvom je ostavljena nama. Svakodnevno kroz mala dela polako, ali sigurno idemo ka tom cilju.

Možda će vas zanimati

Joviste-prolece-1200x800
Povodom dana zaljubljenih Joviste je pripremilo neodoljivu akciju
Joviste - Završetak godine sa sjajem estradne zvezde 03
Joviste_Crni petak 1200x800
Joviste je vaš partner u stvaranju energetski efikasnog doma