• Joviste - Završetak godine sa sjajem estradne zvezde 00

Joviste – Završetak godine sa sjajem estradne zvezde

– Joviste, vodeća kompanija u proizvodnji PVC i ALU prozora i vrata, sa zadovoljstvom objavljuje uspešan završetak poslovne godine. U skladu s našim obećanjima, posvećenosti kvalitetu i vrhunskom iskustvu za naše klijente, ponosno smo proslavili još jednu godinu uspeha i rasta.

Ovaj put, želeli smo našim zaposlenima i partnerima prirediti posebno iznenađenje, pa smo odlučili dovesti estradnu zvezdu, našeg dragog prijatelja Jovana Perišića, kao gosta iznenađenja na našoj proslavi završetka godine.

Joviste drži svoja obećanja:

“Naša posvećenost kvalitetu, inovacijama i vrhunskom korisničkom iskustvu je nešto što nas izdvaja. Ova godina bila je posebno izazovna, ali smo zajedničkim trudom i predanim radom postigli izuzetne rezultate. Dovodeći Jovana Perišića kao gosta iznenađenja, želeli smo dodatno nagraditi naš tim i poslovne partnere koji su nas podržavali tokom cele godine.” – istakao je Siniša Mišanović, direktor kompanije Joviste.

Gost iznenađenja – Jovan Perišić:

Estradna zvezda Jovan Perišić bio je neprikosnoven dodatak proslavi. Njegov šarm, talent i energija doprineli su atmosferi nezaboravne zabave. Joviste se ponosi što je uspeo dovesti ovako prominentnog gosta i time dodatno učiniti ovu proslavu jedinstvenom.

Jovan Perišić izrazio je svoje oduševljenje što je bio deo proslave:

“Velika mi je čast biti deo ove sjajne proslave. Joviste je kompanija koja ne samo da drži svoja obećanja, već i podiže standarde kvaliteta i poslovanja. Radujem se budućoj saradnji i želim im još više uspeha u narednim godinama.”

Joviste zahvaljuje svim zaposlenima, partnerima, klijentima i prijateljima koji su doprineli još jednoj godini uspeha. U narednoj godini nastavićemo sa istim entuzijazmom, inovacijama i posvećenošću ka postizanju vrhunskih rezultata.

Reč vlasnika na završnoj proslavi 

Danas se okupljamo kako bismo zajedno proslavili kraj još jedne izuzetne godine u zajedničkom putovanju koje delimo kao porodica Joviste. Ova prilika je posebna jer obeležavamo 16 godina od osnivanja naše firme 2007. godine, a svaki trenutak proveden u ovom vremeplovu vodi nas kroz uspone, padove i prelepe avanture.

Gledajući unazad, ne mogu a da ne budem ponosan na sve ono što smo postigli zajedno. U ovih 16 godina, Joviste je izrastao u više od samo kompanije; postao je simbol timskog duha, strasti i predanosti. Svaki član naše porodice doprineo je svojim jedinstvenim talentima i energijom, gradeći temelje onoga što danas predstavlja Joviste – jednu snažnu, povezanu i motivisanu zajednicu.

Prolazak kroz izazove nije nas slomio, već nas je ojačao. Uspesi su nas podstakli da težimo još višim ciljevima, a svaka prepreka pretvorena je u priliku za rast. Verujem da je tajna našeg uspeha u sposobnosti da se izdignemo iznad izazova, zajednički radimo ka ciljevima i nikada ne gubimo veru u sebe i u ono što možemo postići zajedno.

Gledajući ka budućnosti, vidim neograničene mogućnosti koje nas očekuju. Naša posvećenost inovacijama, kvalitetu i zadovoljstvo klijenata nastaviće nas voditi ka novim visinama. Ova godina pred nama nije samo nova stranica, već cela nova knjiga neispričanih priča koje čekaju da se napišu. Svi zajedno smo pisci te priče, a svaki dan predstavlja priliku da dodamo još jedno uzbudljivo poglavlje.

Hvala svakom pojedincu koji je deo naše priče, svakom zaposleniku, partneru i klijentu koji je doprineo našem uspehu. Bez vas, Joviste ne bi bio ono što jeste danas.

U ovoj prazničnoj sezoni, želim vam obilje radosti, ljubavi i inspiracije. Neka nova godina bude ispunjena uspesima, srećom i nezaboravnim trenucima. Radujem se budućnosti koju gradimo zajedno i još mnogo godina prosperiteta, rasta i zajedništva.

Možda će vas zanimati

Joviste-prolece-1200x800
Povodom dana zaljubljenih Joviste je pripremilo neodoljivu akciju
Joviste - Završetak godine sa sjajem estradne zvezde 03
Joviste_Crni petak 1200x800
Joviste je vaš partner u stvaranju energetski efikasnog doma