• POKRENULI SMO JOVISTE AKADEMIJU

    Stručna znanja daju snagu našoj kompaniji i njenim partnerima.

    Jovista Akademija baner 1920x800

Pokrenuli smo Joviste Akademiju

JOVISTE AKADEMIJA je naša baza znanja, naša institucija znanja o našim sistemskim rešenjima i servisnih usluga na polju PVC i ALU stolarije.

Kako bi se naše obećanje o visokom kvalitetu i usluzi svuda i uvek kompetentno ostvarivalo, jasno definisanim i ciljanim edukacijama preduzetnicima, prodavcima, majstorima pružamo osnove i detalje o našim proizvodima i uslugama.

Edukacije se redovno održavaju u našem centru za obuku na Paliću, u našem maloprodajnom – izložbenom salonu, kao i direktno na licu mesta kod kupca.

Samo uz kvalitetno savetovanje, odnosno samo uz kvalitetnu i konstantnu edukaciju, naša sistemska PVC i ALU rešenja mogu optimalno da se koriste dugi niz godina. Obezbeđujemo svim polaznicima JOVISTE AKADEMIJE bazu znanja o svemu što je vezano za naše proizvode i usluge.

Teme koje se obrađuju su raznolike, interesantne i izuzetno korisne. Neke od tema su:

  • poznavanje naših proizvoda
  • proizvodnja, montaža i funkcionalnost naših proizvoda.
  • logistika i obezbeđivanje kvaliteta
  • marketing i komercijalno rukovođenje…

Stručni, kvalifikovani i priznati stručnjaci odnosno predavači JOVISTE AKADEMIJE kontinuirano optimizuju konkurentnost svih polaznika.

Svakom polazniku JOVISTE AKADEMIJE garantovan je put do znanja. U današnje turbulentno vreme, zaista je VAŽNO ZNATI KAKO.

.