• A kényelmes
  iélet és a családi békért

  Minőség, mely megtakarít, emeli családi otthona kényelmét, nyugodt álmot biztosít családjának.

  Joviste za slajder_0015_REHAU-SYNEGO-AL-D1146 copy
 • Nagyon egyszerű
  karbantartás

  Sokáig megtartja új kinézetét a REHAU HDF® profil kidolgozásnak köszönhetően

  Joviste za slajder_0007_odrzavanje i udobnost-
 • A legmagasabb fokú
  betörés elleni védelem

  Atesztált konstrukciós megoldások G-U zsanérral kombinálva – biztos védelmet nyújt az otthonába való erőszakos behatolás ellen!

  Joviste-za-slajder_synego-haustuer-2
 • Családjának nyugodt
  álma jegyében!

  Ablakaink és ajtóink úgy készültek, hogy azok páratlanul gyönyörű látványt nyújtsanak és sokáig használatosak maradjanak, 10 éves teljes garancia mellett valamint szakszerű karbantartással.

  Joviste za slajder_0000_Layer 1

Német termék
hazai árakon!

STANDARD vagy CLASSIC
– Minőség a legjobb áron…

Az ár és a minőség legjobb megoldását kínáljuk a szerbiai piacon.  Nem kell többé spórolnia úgy, hogy kockáztat. Rugalmas fizetési feltételek és legtöbb 10 évi jótállás és a professzionális szerviz biztosítása,  – a mi gondunk az Ön költségvetésének és befektetésének a biztonsága.

Tudjon meg többet…

ELITE – A legjobb az Ön
családja otthonának!

Önnek és az Ön családjának tartós és védő megoldást dolgoztunk ki. A legjobb hőszigetelés és a kiváló zajvédelem meg fogja változtatni az Ön házának vagy lakásának a kényelmét. A mi ablakaink és ajtóink magas fokú betörés elleni védelmet biztosítanak, amely védi az ön családjának a békességét és vagyonát.

Tudjon meg többet…

LUX – Élvezze a szépséget
és a kiválló minőséget!

Hangolja össze az ablakainak és ajtóinak a kinézetét az Ön stílusával és projektelképzeléseivel. A nagy üvegezett felületek gazdagabbá teszik az Ön életterét kiadós világossággal a nap folyamán valamint az egész év folyamán. Válasszon valami szépet és forduljon a mindennapi fény varázsához.

Tudjon meg többet…

A TERMÉKEINK KIELÉGÍTIK A LEGMAGASABB ENERGETIKAI HATÉKONYSÁGI SZABVÁNYOKAT.
SPÓROLJON MÁR A VÁSÁRLÁS ALKALMÁVAL!

A VILÁGBAN IGAZOLT  MINŐSÉGI SZABVÁNYOK

TANÚSÍTOTT REHAU MINŐSÉG – NÉMET TERMÉK HAZAI ÁRAKON

Joviste - Rehau Quality - Autorizovani partner Logo

Hivatalos Rehau partnerként kiváló minőségű termékeket kínálunk, valamint ellenőrzött gyártási folyamatot, a REHAU cég szigorú szakmai elvárásaival összhangban. Mintha német nyílászárókat vásárolna, amelyek németországi gyárban készültek volna!

A MINŐSÉG MOST JUTÁNYOS IS

Látogasson el hozzánk! Mindent meg fog tudni a modern megoldásokról az ablakok és ajtók világában. A minőségről mellyel megtakarít, emeli családi otthona kényelmét, és békés álmot hoz családja számára.

Közösen fogunk projektet készíteni és meghatározni a hőenergia megtakarításának mértékét, a szükséges zajvédelmet, a betörés elleni védelem fokát, mely biztosítani fogja Önt családja biztonságáról és jólétéről.

A minőség most jutányos. Nincs szüksége takarékoskodnia a kiválasztáskor. Látogasson el hozzánk hogy megtaláljuk a legjobb megoldást az Ön mértéke szerint! A MINŐSÉGÉRT A LEGJOBB ÁRON, modern gépekkel felszerelt gyártásunk garantál, mely a REHAU minőség legszigorúbb szabványai szerint lett tanúsítva.

Tudjon meg többet